Lycurgus Nieuws November 2018

communicatie/ november 4, 2018/ Actueel

Beste Lycurgianen,

Op je scherm is zojuist de eerste nieuwsbrief van het volleybalseizoen 2018/2019 verschenen. Graag willen we jullie via deze nieuwsbrief op de hoogte houden van wat er allemaal binnen de vereniging speelt. Net als voorgaande jaren kun je in de nieuwsbrief mededelingen uit de verschillende commissies lezen. Maar vanaf dit jaar hebben we nieuwe items toegevoegd aan de nieuwsbrief om wat meer verbondenheid te creëren. Iedere nieuwsbrief stelt de jeugd vragen aan heren 1, interviewen we een Lycurgiaan met een bijzonder verhaal, aan wie zal hij/zij de bal doorpassen? En verzamelen we iedere maand weetjes uit verschillende teams!

Nieuwsgierig naar welke vragen de jeugd voor Hossein Ghanbari heeft, waarom Bernhard Rosing en Harnan Heeringa nu de trainers van dames 4 zijn en wie de supporter van de maand is? Lees dan snel verder!

Een sportief volleybalseizoen gewenst!

De communicatiecommissie,
Rick, Alet, Vera, Noor en Andrea

Lees snel de hele niewsbrief dit kan via de volgende link:

Lycurgus Nieuws November 2018

Share this Post