Lycurgus Nieuws December 2018

communicatie/ december 2, 2018/ Actueel

Beste Lycurgianen,

De decembermaand is weer daar. De tijd van pakjes, lichtjes, warmte en gezelligheid met elkaar.
Een nieuwe maand betekent ook weer een nieuwe nieuwsbrief. Naast enkele mededelingen vanuit het bestuur en de commissies staat de nieuwbrief ook deze maand weer vol met leuke nieuwtjes uit de vereniging. In de rubriek ‘Pass de bal door…’ passten het trainersduo Bernhard en Harnan de bal door naar Mello Veenstra, in het interview met ons erelid komen we erachter wie deze man precies is. Aan wie passt Mello Veenstra de bal door? De jongens van C1 stellen deze maand vragen aan Auke van der Kamp. Benieuwd naar wie de supporter van de maand is en welke ‘wist-je-datjes’ we uit de teams binnen hebben gekregen? Lees dan snel verder!

Klik hier voor de nieuwsbrief December

De communicatiecommissie,
Rick, Alet, Vera, Noor en Andrea

Share this Post