Lycurgus Nieuws November 2019

Communicatie/ november 5, 2019/ Geen categorie

Beste Lycurgianen,

De eerste nieuwsbrief van het volleybalseizoen 2019/2020 is weer op je scherm verschenen. Ook dit seizoen zorgen wij als communicatiecommissie ervoor dat je geen nieuws vanuit de club hoeft te missen.

Dit seizoen hebben weer een aantal leuke items in de nieuwsbrief opgenomen om je mede-lycurgianen beter te leren kennen en natuurlijk om het clubgevoel met elkaar te delen. Omdat de eerste competitie wedstrijden al achter de rug zijn geven we jullie ook graag een overzicht van hoe de teams er voor staan.

Heb je leuke ideeën voor de nieuwsbrief? Laat het ons weten!  

De communicatiecommissie,
Alet, Noor en Andrea
lycurguscomm@gmail.com

Lees snel door op onderstaande link te klikken:
https://mailchi.mp/759f2c25fce1/lycurgusnieuwsnovember?fbclid=IwAR2WXKZdcfRDZ9Qj8Yb0Svpa6C8i-dpF5ZnpqTLSdZi-hJbxON3B4xeYYLE

Share this Post