Fysiosportief nieuwe Sponsor D1

Jan Mulder/ november 16, 2022/ Geen categorie

Volleybalvereniging Lycurgus

Sportvereniging Lycurgus is sinds 1952 al een begrip in Groningen. Met het heren team in de Eredivisie en de dames in de 2e divisie zet Lycurgus het topsport-volleybal in het noorden goed op de kaart! Naast topsport, recreanten en het paravolleybalteam is Lycurgus een van de weinige verenigingen in de stad Groningen met een grote jeugdafdeling, namelijk meer dan 170 spelers.

Samenwerking Fysiosportief en Lycurgus 

Helaas hebben ook de volleyballers van Lycurgus wel eens te maken met blessures. Fysiosportief verzorgt de sportmedische begeleiding van Lycurgus (Heren 1 valt buiten de samenwerking). Clubfysiotherapeuten Leon Meijer en Jelke Tonkes zijn gespecialiseerd in sportblessures en helpen alle spelers zo snel mogelijk weer richting pijnvrij volleyballen! 

Hoe Fysiosportief en Lycurgus samenwerken 

Vanaf 1 september 2022 kunnen alle sporters van Lycurgus, van recreatief, jeugd tot professioneel snel bij Leon en Jelke terecht voor hun sportmedische begeleiding. Dankzij een goede en deskundige diagnose helpen ze spelers zo snel mogelijk van hun blessure af. Hun uitgebreide netwerk aan medische specialisten zoals een sportarts of orthopeed biedt de mogelijkheid tot een snel aanvullend onderzoek mocht dit nodig zijn. Dankzij een goede afstemming tussen fysiotherapeut, trainer en speler krijgen ze je zo snel mogelijk weer in het veld! 

Foto: Frank Nab

@fysiosportiefgroningen @kniesportief @schoudersportief

Deel dit Bericht