Lycurgus heeft een kleding clublijn. Als je bij Lycurgus speelt, spelen we in ieder geval in een wedstrijdshirt met het logo van de club.

Wedstrijdshirt

Het wedstrijdshirt is standaard blauw/wit.  Voor de libero heb je keus tussen een wit of zwart shirt met blauw.

Er zijn mogelijkheden om een custommade wedstrijdshirt te kiezen, mits deze voor 95% (qua kleur) overeenkomt met het standaardshirt. In dit geval is er altijd overleg met de materiaalcommissie. Het lettertype en lettergrote op het shirt staat vast, evenals de plaatsing van de logo’s van Lycurgus en WOW.

wedstrijdshirt senioren

Alle senioren zijn zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van hun wedstrijdshirt. Het wedstrijdshirt is eigendom van de speler. We vragen jaarlijks aan de aanvoerder bij het einde van het wedstrijdseizoen of er spelers zijn die vertrekken. Zo krijgt de materiaalcommissie zicht op het aantal shirts dat voor het nieuwe seizoen bestelt zou moeten worden.

Wedstrijdshirt jeugd

Alle jeugdspelers krijgen via de club een wedstrijdshirt. Het wedstrijdshirt is eigendom van de club. Dit coördineert de jeugdcommissie. De jeugdcommissie zorgt voor afstemming met de materiaalcommissie. Wij vragen hier een kleine bijdrage van 5 euro per jaar voor.

Overige kleding

Inspeelshirt, tassen en trainingspakken zijn onderdeel van de clublijn maar niet verplicht. Als je een clublogo op deze items gedrukt wil hebben dan moet je kiezen voor de clublijn.

Broekjes, kniebeschermers, sleeves zijn geen onderdeel van de clublijn.