Bart Haddink (H3) spelverdeler bij Samen Lycurgus

Jan Mulder/ januari 12, 2023/ Geen categorie

Team samen Lycurgus

Lycurgus heeft opnieuw een zege geboekt in de eredivisie. De Groningse volleyballers wonnen in Nijmegen met 3-0 van VoCASA.

Lycurgus-coach Arjan Taaij begon met dezelfde spelers als in het gewonnen duel van afgelopen zaterdag tegen Numidia VC Limax: Markus Held, Jacob Kern, Ryan Coenen, Kyle McCauley, Jesper Schut, Luuk Hofhuis en Jeffrey Klok.

Niels de Vries was hersteld van corona, maar kwam nog niet in actie. Spelverdeler Bart Haddink was vanuit Lycurgus Heren 3 opnieuw van de partij, vanwege de blessure van Tieme de Jong, die vanaf maandag weer mag beginnen met opbouwen.

Snel klaar in Nijmegen

De Groningers waren in Nijmegen al na ruim een uur klaar tegen de nummer zeven van de eredivisie. De setstanden waren 19-25, 17-25 en 15-25. Hierdoor staat Lycurgus voorlopig op de derde plaats in de eredivisie met 34 punten uit 15 duels. De Groningers hebben evenveel punten als Numidia en zes punten minder dan de koploper, Simplex SSS, dat een duel meer gespeeld heeft.

Zondagmiddag wacht in het Alfa-college Sportcentrum vanaf 14.00 uur de thuiswedstrijd tegen Prima Donna Kaas Huizen.

www.rtvnoord.nl/nieuws/989340/lycurgus-snel-klaar-in-nijmegen

Deel dit Bericht