Paravolleybal bij Lycurgus

Bestuur/ december 30, 2017/ Actueel

Nieuw bij Lycurgus!

In samenwerking met een aantal fanatieke paravolleyballers, is er sinds oktober 2017 de mogelijkheid om paravolleybal te spelen bij Lycurgus. Paravolley is een variant op de zaalsport volleybal en een goed alternatief voor mensen die niet staand kunnen volleyballen door bijvoorbeeld een amputatie, knie- of enkelblessure. Ook als het je gewoon leuk lijkt om deze sport te beoefenen, is het mogelijk om mee te doen. Fanatieke volleyballers (dames en heren) zijn van harte welkom!

“Omdat je deze teamsport nergens anders in de provincie kunt beoefenen, ben ik heel blij dat paravolley binnen Lycurgus een kans krijgt”, aldus Ellen Ceelen, trainingslid en paravolleybalster in het Nationaal Paravolley Damesteam. “Ik heb zoveel plezier aan de sport. Het zou geweldig zijn om dit in mijn stad te kunnen blijven doen en dat we uitgroeien tot een team.”

Lycurgus steunt het initiatief om paravolleybal in Groningen op de kaart te zetten. Het bestuur van volleybalvereniging Lycurgus: “We zijn blij met de komst van dit team en zien uit naar meer fanatieke paravolleyballers. Op deze manier kunnen we volleybal aan nog meer mensen aanbieden en daarom faciliteren we dit graag.”

Het team traint elke woensdagavond van 20.00 – 21.30 uur in sporthal Selwerd, onder leiding van een deskundige en ervaren trainer. Een keer meetrainen, aanmelden of meer informatie? Neem contact op met het bestuur: bestuur@lycurgus.eu

Deel dit Bericht