Veilig sportklimaat Lycurgus

Bestuur/ januari 3, 2018/ Actueel

Als vereniging willen wij graag een veilige omgeving bieden aan al onze sporters. Er is dan ook sinds dit jaar meer aandacht rondom dit onderwerp wat onder andere geresulteerd heeft in een belijd ‘veilig sportklimaat’. In dit beleid staan een aantal gedrags- en omgangsregels die ons helpen een mooie en sportieve tijd te bieden aan alle spelers en met name extra aandacht bieden aan de situatie van de jeugd. Sinds 1 Oktober 2022 is eer een nieuwe vertrouwenscontactpersoon, Sietske Terpstra. Het bestuur zal de komende tijd kijken naar nog meer zaken om ook de jeugd een veilige omgeving te kunnen bieden door het verplicht stellen van een VOG-verklaring voor onze vrijwilligers die in aanraking komen met jeugd.

Voor vragen of problemen kunt u altijd contact opnemen met het bestuur of de vertrouwenscontactpersoon. Het beleid zelf kunt u terugvinden onder downloads.

Deel dit Bericht