Lycurgus Nieuws Maart 2019

Communicatie/ maart 12, 2019/ Geen categorie

Beste Lycurgianen,

Het wordt langzamerhand wat eerder licht en wat later donker en na nog wat herfstachtige dagen wordt het al bijna lente. Dat betekend helaas ook dat de competitie bijna is afgelopen. Maar met het mooie weer op komst en de dagen die wat langer worden, krijgen de meesten mensen weer nieuwe energie. En kan er dus nog even flink geknald worden bij de laatste wedstrijden!

In deze nieuwsbrief weer leuke nieuwtjes en weetjes. Eline Draaisma is aan het woord in ‘Pass de bal door…’ en de jeugd stelt een aantal legendarische vragen aan Stijn Held. Graag zouden we in de volgende nieuwsbrief weer een supporter van de maand in het zonnetje willen zetten, dus stuur de nominaties maar door!

Veel leesplezier!

De communicatiecommissie,
Rick, Alet, Vera, Noor en Andrea

Klik hier om verder te lezen

Deel dit Bericht