Lycurgus Nieuws April 2019

Communicatie/ april 10, 2019/ Geen categorie

Beste Lycurgianen,

De maand april, doet wat hij wil. Terwijl deze inleiding werd geschreven was het prachtig weer en zaten de terrassen vol met blije Groningers. Ook in de sporthallen was het warm en werd er gevochten voor de laatste wedstrijdpunten. Het einde van dit volleybal seizoen is nabij. Wat hebben we als Lycurgianen weer veel pasjes en set ups gegeven. Samen hebben we duizenden keren geserveerd en aangevallen. Wij hopen dat jullie genieten van de laatste wedstrijden en dat
jullie nog één keer heel hard worden aangemoedigd: “hup Lycurgus”.

Ook al komt aan dit wedstrijdseizoen (bijna) een eind, toch blijft er nieuws vanuit de club verschijnen. Deze maand hebben we voor jullie weer een paar leuke interviews, nieuwtjes en weetjes. Djody van de Giessen is aan het woord in ‘Pass de bal door..’ en de jeugd stelt vragen aan Frits van Gestel. Daarnaast nog leuke wist je datjes en nieuws vanuit het bestuur.

Namens ons alle vijf, heel veel leesplezier!

De communicatiecommissie
Rick, Alet, Noor, Andrea en Vera

Lees snel verder klik hier

Deel dit Bericht